Protestantse Gemeente Wijhe

Naslag Naslag

Diensten
Op deze plaats vindt u laatste overdenkingen van ds. Martje Veenstra-Oving. Klik op de datum van de dienst en de tekst opent zich als PDF-bestand.

Groothuisbezoeken
Momenteel is er geen nadere informatie over groothuisbezoeken.

Winterwerk Wijhe
Momenteel is er geen informatiekrant van de Protestantse Gemeente Wijhe.

Gemeenteavond
Op woensdag 18 april 2012 vond een gemeenteavond/verkiezingsvergadering, met als thema: 'Terugblik en Toekomst'. Klik hier voor de presentatie die die avond werd getoond. Voor het verslag van deze vergadering klikt u hier.

Werkplan 2011-2015
Klik hier voor het Werkplan 2011-2015.

Beleidsplan Protestantse Gemeente Wijhe 2015-2018
Klik hier voor het Beleidsplan Protestantse Gemeente Wijhe 2015-2018.

Plaatselijke regeling
Klik hier voor de Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente te Wijhe, d.d. 24 januari 2017.

Symbolen en rituelen
In de Nicolaaskerk vind je veel symbolen die verwijzen naar een geloofswereld die we vaak niet meer kennen. Heimen van Aperlo en ds. Peter A. van den Berg hebben een Powerpoint-presentatie gemaakt die je meeneemt op een ontdekkingstocht door de kerk en de vieringen van Palmpasen tot en met Pasen. Klik hier voor de presentatie.

Handboek ambtsdragers en buurtwerkers
Klik hier voor het Handboek ambtsdragers en buurtwerkers.

Vul een zoekterm in.

Protestantse Gemeente Wijhe
8130 AA Wijhe

Kerkblad Onderweg
Kopijdatum

Inleveren kopij: uiterlijk woensdag 21 juni 2017 vóór 19.00 uur, liefst via e-mail: .

Bezorgers
Afhalen donderdag 29 juni vanaf 16.00 uur.

Opmerkingen over of wijzigingen voor deze website? Stuur een e-mail.

Scriba

0570-522235