Protestantse Gemeente Wijhe

Giften/ANBI Giften/ANBI

Giften zijn aftrekbaar voor de belasting, voor zover met bewijsstukken kan worden aangetoond dat ze geschonken zijn. Een bijdrage via de collectezak valt hier meestal niet onder, tenzij u door middel van en giro- of bankoverschrijving, collectebonnen aanschaft.
Deze bonnen kunt u gebruiken voor de collectes in de kerk. Het dagafschrift van de giro of bank zijn dan bewijsstukken voor de Belastingdienst. Het kost u niets meer en de belasting betaalt uw verhoogde collectegift, die onze kerk hard nodig heeft.

ANBI-informatie

Vul een zoekterm in.

Protestantse Gemeente Wijhe
8130 AA Wijhe

Kerkblad Onderweg
Kopijdatum

Inleveren kopij: uiterlijk woensdag 21 juni 2017 vóór 19.00 uur, liefst via e-mail: .

Bezorgers
Afhalen donderdag 29 juni vanaf 16.00 uur.

Opmerkingen over of wijzigingen voor deze website? Stuur een e-mail.

Scriba

0570-522235